Sprite Cruzer 2012

Så købte vi vores sidste campingvogn - foreløbig.

Forside Danmark dejligst
 
   
Så fik fruen overbevist mig om, at denne vogn kunne vi ikke undvære. Sprite Cruzer 480 SR
Smart design med den aerodynamiske front og de typiske engelske tredelte frontvinduer. Frontkassen kan bl.a. indeholde to gasflasker og har gasstøddæmpere. Stoffet er i pæne lyse farver. Brandhæmmende og smudsafvisende. Hynderne og madrassen i soveværelset er springmadrasser.
Foran er det store campingbord, man skulle kante sig rundt om - erstattet af et lille smart udtræksbord. Panoramavindue i tagfronten. Det store campingbord medfølger og står i klædeskabet. Denne ordning har givet meget gulvplads.
Dejligt køkken med god frasætningsplads. Lille plade der kan klappes op ved brug for mere plads. Køleskabet er et stort 107 liters Tretford.
Komfuret har tre gasblus med gnisttænder og en el-plade. Fint komfur der kan køre både på gas og el.
Eh toaster, man er vel engelsk. Mikrobølgeovn, den er Annette ikke så begejstret for, hun er jo uddannet kok, men det kan være hun kommer til at holde af den.
For drengerøvene er vognen spækket med elektronik. Her viser batteristand på campingvogn og bil, så kan man låne ved hinanden. Styring af vand.
Under sofaen findes vognens strømforsyning, let at gå til og med sikringerne i orden. Den grimme bilradio er heldigvis gemt væk bag en luge.
På Tv-bordet er udtag for almindelig kontakt og 12v samt styring af el-varmen. Vognen har monteret en stor 10 liters Truma varmtvandsbeholder, der både køre på el og gas, så vandet kan opvarmes til 70 grader. Fjernsynet drejes og så kan kan det ses fra sengen. Vognen har fire stikkontakter.
Håndvask og spejl, lige uden for badeværelset. Badeværelset er gennemført med brusestativ og gennemsigtig acryldør. Det nye Treford toilet.
Vand er et avanceret system i vognen, den kan selv trække vand ind i vandtanken fra en ekstern beholder. Så er jeg fri for våde strømper. ;-)  Jo, jo det er smart. Jeg er dog lidt skeptisk ved de mange samlinger, det kan være de ikke vil volde problemer.
Udvendig helt aflukket batteriboks, hvor også strøm og antenne tilsluttes. Støttebenene er foran tværstillet. Smart, så skal jeg ikke ned og kravle rundt på knæene.
Reservehjul placeret under vognen og flotte fælge.
Stilfuld bagende. Den store plads skal jeg bruge til et kort, tror jeg. Vi fik monteret et 3M E2 vandfilter i vognen. Det fjerner klorsmag, lugt og farve fra vandet samt bakterier og parasitter. Så man kan hælde vand på fra en å eller sø for eksempel.
Vi besluttede at købe et Focus fortelt fra DWT, da det har mulighed for mange forskellige kombinationer. Lyst og flot design.
Dejlig udsigt også inde fra teltet. Vi kan næsten ikke vente, til vi skal afsted. Vognen blev handlet ved Lunderskov Camping.
 

 

Til toppen