Randbøldal 2008/09

Forside Danmark dejligst
Randbøldal bliver også kaldt Danmark's "Harzen". Og det er ikke ufortjent.

Et utroligt bakket og varieret landskab med dejlige snoede veje, man kan køre mange kilometer og timer og stadig se nye ting. Der er mange veje der fører ind i området og som hver har sin charme.

Vi valgte at prøve en vintersæson fra 2008 - 2009, på grund af det store område og den skønne natur,  Vi fik pladsen fra midt oktober til midt marts for 1300,00 kr. inkl. strøm. Det er vist rigtig billig. Vi har kun strøm tilkoblet når vi er der.

Randbøldal Camping Læs mere ....

-
Et fantastisk naturområde kaldet Frederikshåbs plantage ligger få kilometer fra campingpladsen. Her findes vistnok nogle af Danmarks eneste indlandsklitter og en række søer kaldet syvårs søerne (fordi de efter sigende kun skulle indeholde vand, hvert syvende år). Sverige kan godt gå hjem og pakke sammen.

 

Næsten sydlandsk stemning Engelsholm slot Randbøldal kro

Bindeballe Købmandsgård Egtvedpigen Randbøldal museum
Ravningbroen Robert Jacobsen Bindeballe Station
 
Gammel motor og passagervogn ved Bindeballe station Bindeballe Købmandsgård
Bindeballe Købmandsgård Glaspusteri på Kunstskolen ved Engelsholm slot
Vægmaleri i glas ved Søhuset. Haveinstallation i glas ved Søhuset.
Glaskunstneren Vibeke Skov. www.danishglassart.com En del af kunstnerens privatbolig er inddraget som udstillingsområde.
Engelsholm slot med de fine løgkupler Nørup kirke også med løgkuppel
Møffe og frue. Et typisk fastligger par der holder af det sociale med en fast kreds af medcampister, men de er også åbne for nye campister hvis man selv er en smule imødekommen. Fruen har 20 års jubilæum som fastligger i smørhullet som terrassen hedder de ligger på.. Et tillykke herfra.

Vores nye vogn i den nedgående sol på Randbøldal camping. Her kommer vi igen en anden gang. Det er ved at være sidst på vintersæsonen og så slutter vores ophold.

 

 
Til toppen.