Camping ved Årøsund 2013

Gammelbro Camping ved Årøsund med børnebørn.

Forside Danmark dejligst
 
   
Vi mangler stadig at sommercampere med barnebarnet. Vi ligger os ved Årøsund på Gammelbro Camping, her er rige muligheder for, at børn ikke keder sig.
 
Her i starten af august er campingpladsen stadig godt fyldt, det aftager dog i løbet af ugen. Kajakroning er blevet en populær fritidssport.
Legeplads og fritidsområde i vores ende af campingpladsen. Oppe ved indgangen er en kæmpe legeplads og indendørs pool. Vi har skiftet markisen ud med vores Focus fortelt da barnebarnet skal komme på besøg. Fronten har vi pillet af.
Børn og børnebørn kommer på besøg. Næste gang er det barnebarnet Silkes tur. Men denne gang Philip med den store Thunderbird 2 maskine.
Silke skal lige undersøge, hvad jeg siger til hun maler sig på hånden med vandfarve.
Ved stranden, vandet er utrolig rent og uden alger trods det fine vejr. I baggrunden Årø med fyret og havnen.
Philip og jeg skal dyste om, hvem der er bedst til at slå smut. Andre må have fået samme ide, for det var næsten umulig at finde gode, flade smutsten.
Campingpladsen har nogle utrolig populære hjemmelavede is. Bestiller man en kugle bliver hele vaflen fyldt med is og så kommer en kugle på toppen. Det er næsten et helt måltid i sådan en is. Alt dette for bare 20 kroner.
En dag kommer folkene fra Danfoss Universe forbi og tryller lidt for børnene.
   
Lidt fra campingpladsen ligger en fin gårdbutik med friske grøntsager.
Vi besøger Haderslev. Der er bagagerumsmarked på gravene med det gamle posthus i gule flensborgsten i baggrunden.
Der bliver selvfølgelig også tid til en kold fadøl på det hyggelige torv. Vi træner meget med Freja. Så hun er rar, at have med i byen i forhold til mange mennesker og andre hunde, hun er meget dygtig. Hun følger nysgerrig med i, hvad jeg laver.
 
Udsigten mod vandet og Årø fra campingvognen. Vi har fravalgt strøm. Selv om Philip så mere end en  times fjernsyn om morgenen og en time om aftenen var der ingen problemer med strømmen fra solcellen. Vejret vil til at skifte med mere regn, vi pakker sammen for denne gang. Det blev ikke til mange udflugter for mit vedkommende, men afslapning, gåture, grill og en kold øl er heller ikke at fornægte.
 

 

Til toppen