Vorbasse 2013

Hedens fastliggerplads.

Forside Danmark dejligst
 
   
På Randbøldal Camping talte vi med flere campister, der fortalte at de var tilflyttende fastliggere fra Vorbasse Camping. 
 
Panoramabillede fra indkørsel til Vorbasse Camping. 
Der er rigtig mange fastliggere på Vorbasse Camping. Flinke og hjælpsomme mennesker. Vi tilbragte en forlænget weekend her. Pæne og rene toiletrum af ikke helt ny dato. DCU plads med gratis bad og gratis gas i køkkenet.
Den uløste gåde. Under en renovering af Vorbasse krigshavn i 2003 forsvinder den gamle russiske ubåd. Først flere år senere dukker den op igen, denne gang på Vorbasse Camping. Hvordan den er havnet her fandt jeg ikke ud af.
Nogle skolepigeprincesser tager forbi krigshavnen på vej hjem fra skole.
Annette går på rov i skovene omkring campingpladsen. Hun får samlet en kurvfuld af Danmarks bedste spisesvamp Carl Johan. Kendes på den tykke stok.
Svampene bliver tilberedt på den brandvarme grill i en støbejernspande. Rigelig med fløde. Bagefter griller vi en T-Bonesteak til hver. I campingvognens ovn hygger de bagte kartofler sig.
T-bone med bagt kartoffel creme ala svampe (Carl Johan).
Det berømte Vorbasse Marked startede i sen middelalder omkring den hellige kilde , der før havde sit udspring på kirkegården. Op til i dag har man fastholdt markedet selv om kilden nu er drænet væk.
Indefra Vorbasse Kirke. Anderledes gravsten med "hurtig-Hansen" og Mercedes logo.
Det gamle Apotek i Grindsted. Vi kører rundt og får kafe og kage i Billunds flotte gamle bageri.
Her er en bager der har tilpasset sig tidens trend. 
Panoramabillede fra vores plads. 
 

 

Til toppen