Fyn på tværs 2014

Begyndelsen af marts og en rigtig forårsweekend.

Forside
 
   
Annette har besøgt sin mor på Sjælland og vi aftaler at mødes på havnen i Kerteminde. Her overnatter vi på P pladsen ved Fjord & Bælt.
Sjove reklamer ved den gamle købmandsgård.
Baggård i Kerteminde.
Jeg møder denne 80 årige ældre herre. Tidligere fritidsfisker men da motoren går i stykker, slutter denne hobby. Nu havde han købt ærter, der skulle sås i kolonihaven. I bagbaggrunden Danmarks bedste fiskerestaurant med i de to rygeovne.
Ved Marinaen i Middelfart. Dem der har været her før vil huske baggrundsstøjen fra højspændingsmasterne samt dårlige TV signaler. Ledningerne er nu ved at blive pillet ned.
På Marinaen er bådfolket så småt ved at komme i gang. Kajak folket ved camperpladsen er i fuld gang.
Middelfart Marina. Autocamperplads til seks vogne. Denne tidlig marts weekend er pladsen næsten fyldt op. Danskere og en enkelt hollænder/svensker.
"SOG" udsugning til toilettank. Jeg har tænkt, ja man kan finde på mange sjove ting. Men jeg finder den gennemtænkt og særdeles brugbar. En popel starter så snart lugen bliver åbnet ned til toilettanken og slukker igen ved lukning. Der skabes et undertryk, der gør at der ikke breder sig ubehagelig lugt. Nu man ikke har en vandlås. Bagagerummet er rummeligt med god adgang gennem den store dør. Rummet er opvarmet. En af de gode ting er at vi kan laste over 500 kg. ekstra.
Vi kører til Aabenraa og undersøger denne camperplads. Udsigt fra Fjordlyst feriecenter, der har en fin og billig autocamper-camping.
Fjordlyst autocamperplads er selvbetjent med fine sanitære forhold. Tømmeplads for gråt, toiletvand og påfyldning. 2 personer 100,00 kr. i døgn. Ekstra for bad og vand.
Aftensstemning på Fjordlyst. Vi har for første gang kunnet spise ude, det blev ved den ene aften. Vi tager hjem og ses igen en anden gang.
 

 

Til toppen