Bogense Juli 2014

Familietræf på Bogense Strand Camping.

Forside
 
   
En gren af familien har kaldt til træf. Vi skal samles på Bogense Strand Camping fra fredag til søndag middag. Nogen har lejet hytter, to par med autocamper og to par i telte. En fin måde at mødes på.

Vi kommer dagen før og finder denne gratistplads yderst på en af kajerne. I løbet af aftenen samles nogle unge mennesker omkring et par biler med musik Masser af fastfoodbakker og tomme drikkevarer flyder dagen efter. Morgen friske mennesker skuler til affaldet og skuler så hen til os. Jeg samler alt affaldet op og putter det i en skraldespand 10 meter derfra. Så har jeg givet min betaling til Bogense By. Vi blev ikke generet i løbet af natten. Man vil ikke have affaldet i bilen så det bliver kastet ud. Tankevækkende !!. Tænk - hvis jeg samlede affald op og kastede det ind af vinduerne i bilerne ?

Ved kajen ligger Knud Rasmussens sidste ekspeditionsskib Kivjoq. Det var ikke store forhold for den seks mand store besætning. Læs mere her..
For enden af vejen ligger avisens hus. Ved siden af står en russisk Sojus startraket. Kunne det godt ligne i sommervarmen. Det er en af de første vindmøller, den producerede strøm hovedsagelig under krigen.
Det hyggelige stræde i Bogense.
Broen fortsætter ud i solnedgangen ved Bogense.
Der laves cirkusakrobatik. Foto: Bennys mobil.
Lørdag morgen med rundstykker. Min søsters børn.
Der hygges og snakkes i det gode vejr.
Folk kommer og går mellem de forskellige indkvarteringer.
Der er lige blevet serveret. Undskyld Liva. Moster Karen og Moster Minna med familie.
Nogen har lavet salatter og moster har givet kødet. Ribeye - Knus - Vi kan samles i et lille fint udekøkken. 
Min dejlige søster med de lyse lokker. Med nogle af hendes børn, svigerbørn og børnebørn.
En af familiens yngste. Tilhøjre svoger og niece.
Mørket sænker sig over Bogense Strand Camping. De kloge hoveder finder sammen :-). Min svoger, onkel og nevø. Mon der bliver snakket fodbold.
Jeg er lidt skuffet. Vi havde bestilt comfortpladser, da jeg havde læst på deres hjemmeside, at de skulle være 130 m². Men på autocamper komfortpladsen kunne vi lige slå solsejlet ud. 420,00 kr. pr. nat for camper med to voksne. Mulighed for rindende vand og afløb ?. Vi havde fravalgt strøm. Men det kunne ikke ødelægge den gode og hyggelige stemning. Tak til alle for samværet.
 

 

Til toppen