Fra østkyst til vestkyst januar 2016

Forlænget weekend med stellpladser på ruten.

Forside
 
 
Vi starter sent fredag efter arbejde og kører til den kongelige priviligerede Hejse  Kro ved Fredericia. Her er en kroaftale, spiser man et måltid kan man gratis overnatte på parkeringspladsen. 
Vi vælger stegt flæsk ad libitum, begærlige er vi jo. Det er så rigeligt. Kroen er velbesøgt, vi har en fin nat med lidt sure opstød.
Næste dag besøger vi min kære gamle farbror der er kommet på plejehjem ved Århus. Han er 87 og ryger alle de cigaretter han kan nå.
Da det er blevet sent vælger vi marinaen ved Egå lidt nord for Århus. Fine opvarmede bade- og toilet forhold. Også mulighed for strøm. Da det er begyndt at tø, har tågen lagt sig tæt over landskabet.
Næste morgen kører vi til Silkeborg. Tågen damper, især hvor der ligger sne. Det giver fantastiske effekter gennem skovområder.  I Silkeborg de fine badehytter langs Gudenåen.
Et par udskårne badenymfer. Det er stadig tåget.
Efter at have handlet lidt i Kvikly parkerer vi på en parkeringplads ved Gudeåen i Silkeborg. Vi har en rolig nat med udsigt til Gudenåen og Silkeborg.
Fra Silkeborg kører vi til stellpladsen ved Ringkøbing Havn. Det er stadig tåget.
 Ved Ringkøbing Havn ligger en rigtig fin kina restaurant med et stort udvalg til rimelige penge.
 Annette får lyst til is oven på middagen men kan ikke lige finde stopknappen på softicemaskinen. :-)
Ved Ringkøbing Havn ligger vi på en lille tange ude i vandet ved en strømstander få meter fra bad, toilet og tømmemuligheder.
Næste morgen er der solskin fra en blå himmel.
På vej hjem fra en dejlig weekend kører vi over Hvide Sande for at købe lidt frisk fisk. Selv om det er vinter er turen fuld af stor magi for os..
 

 

Til toppen