Mecklenburg-Vorpommeren 2014

Fra Fyn til Mecklenburg-Vorpommeren

Forside
 
   
Vi starter påskeferien med et kort ophold på Fyn, hvor vi besøger Tårup Strand Camping og får en dejlig plads til Acsii pris 130 kr. for en overnatning incl. strøm.
Dagen efter besøger vi en camperplads ved denne gamle vandmølle. Pladsen ligger ved Sulkendrup Vandmølle. Et par er ved at sætte møllebygningen istand. Her er et fint toilet og bad. Der er plads til 3 -4 campere. Pris 75 kr.
Foråret er i fuld gang. I den lille skov ved pladsen findes fire gravhøje samt en jættestue. Se om i kan finde dem.
Udsigt fra camperpladsen.
Vi kører sydpå ad A7, før Hamborg drejer vi mød øst på A20 og kommer efter kort tid til Hansestaden Wismar. Her finder vi wohnmobilpark Westhafen Wismar ved havnen. I gå afstand til byen. Pladsen er godt besøgt her i påsken. Alt optaget.
Ved festpladsen i Wismar er der gratis parkering. Måske ikke det mest hyggelige sted. Heller ikke i gå afstand fra den gamle bydel.
Dagen efter tager vi tidlig til Camperpladsen i Wismar. Nu lykkedes det os at få en plads. Men snart er alt optaget igen.
 
Torvet i Wismar med de flotte huse og vandkunsten. 
Torvedag i Wismar.
Fiskehandler på torvet. En bolle med sild. Ikke lige min favorit.
En kutter er indrettet med fastfood. Lidt for meget panering i lidt for meget olie.
Hansestad Wismar.
Vi kører lidt længere sydpå i Mecklenburg-Vorpommeren. Vi finder en campingplads med østtyske noter.Neukloster Camping. Primitiv og forældet, men dejlig beliggenhed og rare værter.
I gåafstand fra pladsen ligger denne restaurant ved søen, hvor man både spiser godt og får kolde fadbamser i pæne glas.
Cykeltur rundt ved søen.
Fredelig, stille og smukt.
Neukloster.
Det er aspargestid, vi køber ind i store mængder og fineste kvalitet. Her med dejlig grillet bøf og Annette's hjemmelavede hollandaisessovs. Kan ikke anbefales til folk på slankekur.
Dejligt forårsvejr på Neukloster Camping. Jeg mener at huske vi gav 120,- kr. for en overnatning incl. strøm. Efter disse dejlige dage kører vi mod Danmark igen. Det er et område vi vil komme tilbage til, da vi ikke nåede meget i den korte ferie.
 

 

Til toppen